2013 – muziekmomentjes

2013 begon met een knallend feestje in de AB. De Kapitein reed daarna steevast met ons mee. Hij bracht vooral nummer 8 ten berde en wij brulden zonder schroom mee op zijn ‘zalig feestje’.
Feestje ! #kapiteinwinokio #anciennebelgique
2013 betekende ook een prettig weerzien met Bruce. De locatie van het feestje was wel belabberd. Door met een kl*tesysteem te werken stond de frontstage van TW Classic die enkel toegankelijk was voor VIPs en de enkelingen die een blauw bandje konden bemachtigen, de godganse dag halfleeg. De VIPs – zonder onderscheid uitgedost in een klassiek-karootjes-hemdje, een trui rond de schouders gedrapeerd en met knalgele oversized oorpluggen – tuurden meer richting de wei (heb je mij gezien ? ik sta vooraan) dan te genieten van een Ben Harper die ingetogen musiceerde.
Getergd door deze onrechtvaardigheid trok ik een fotootje van het blauwe bandje rond de arm van een lieve mijnheer, fietste ik fluitend naar huis, photoshopte ik vrolijk wat en plakte ik met pritt en zwier mijn bandje bij elkaar. Net voor het optreden van Springsteen stond de afgesloten frontstage wel afgeladen vol. Vol zelfvertrouwen stapte ik richting pit. Ik stroopte nonchalant de mouw van mijn trui op en schuifelde 2 meter de pit in. Om hardhandig door 2 kleerkasten teruggeduwd te worden. Toemme. Het kleur zat niet helemaal juist.

Toemme ! Mislukt. Kleur zat niet helemaal juist.

Nu. Ik stond ten minste nog op de wei. En ook van iets verder dan de pit blies Springsteen je omver. Of om John Stewart te citeren : “Whenever I see Bruce Springsteen do anything, he empties the tank… every time” .

Ook van iets verder dan de pit blaast #brucespringsteen je omver

Eind 2013 is Aiko ook – na wat wikken en wegen – met de klassieke muziekschool gestart. Volgens haar muziekleerkracht kan ze toonvast en mooi zingen. In 2014 speelt ze een instrument. Trombone en blokfluit zijn afgevallen. Saxofoon en gitaar blijven over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s