BK 2012

Vorig jaar kenden we het spelletje amper, groeiden we in de poulefase maar sneuvelden we roemloos in de eerste ronde van de B-finale (49 tot 64ste plaats op 96 deelnemers). Dit jaar hadden we verschillende oefenpotjes in de schouders. In de poulefase bleven we ongeslagen na enkele spannende partijtjes. De loting in de A-finale was ons helaas slecht gezind. De 1/32ste finale wonnen we nog relatief eenvoudig. Tegen een ploeg slechte verliezers en kwade supporters. In de 1/16de finale beten we onze tanden stuk op de sympathieke Belgisch kampioen van 2008. 17 tot 32ste plaats op 128 deelnemers. Niet slecht. Maar een gunstigere loting had ons – net als op het Vlaams kampioenschap – tot in de kwartfinale kunnen brengen. Misschien volgend jaar.

Dit filmpje heeft de sfeer perfect weer en toont ook een glimp van Aiko en Bas. En deze mannen van stand hebben ons in het gras laten bijten.

Vorig jaar eruit in 1ste ronde van B-finale, dit jaar 1/16de finale verloren op BK van deze mannen van stand van HDS, volgend jaar ...

Een gedachte over “BK 2012

  1. Pingback: Vrije tijd « eddiefromohio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s