Tohickon Hill : genieten

Het is hier al een tijdje verdacht stil. We zijn helaas niet opnieuw de hort op. Ik ben vloekend restanten verf aan het afsteken en fluitend petrol en oranje aan het schilderen. Vandaar deze foto. In Point Pleasant schilderden we namelijk in en rond dit verkwikkend zwembad.

Zwembadschilderij

 

Advertenties

6 thoughts on “Tohickon Hill : genieten

  1. Dat ziet er inderdaad bijzonder pleasant uit.

    Eddie, nu je toch niet op de hort blijkt te zijn. Zat jij verleden dinsdagavond heel toevallig soms bij Don Camillo? Daar zat namelijk iemand met een kindje dat Aiko heette en ik heb lang getwijfeld of ik zou gaan vrgaen of die persoon misschien de Eddie met de hoge gwk-f

  2. Eddie, hij had bijzonder interessante bakkebaarden.
    Don Camillo, overigens, is een pizzatent in Hoegaarden. Ik was daar ter gelegenheid van een fietstocht. Het leverde me verbrande benen en een volgens sommige lezers te pruimen blogberichtje op.

    Veel succes met het schilderwerk, overigens.In een vorig leven in de Leuvense Frederik Lintstraat hebben wij eens het plafond aan onze verfrol geschilderd. Kort daarop is datzelfde huis verkocht voor een bedrag waar je elders een flink uit de kluiten gewassen villa met zwembad voor kan krijgen. Walter van Colora had me een kleur iets tussen chocoladebruin en aubergine meegegeven. Het doet me nog altijd hartzeer, te beseffen dat die muur nog geen half jaar later opnieuw was witgekalkt.Voor alle duidelijkheid: wij waren niet de verkopers van het huis. Wij waren de huurders en ons bod was, bij nader inzien, volledig ontoereikend. Het botert niet zo goed tussen ons en de vastgoedsector. Iemand toevallig een winnend lottobriefje te geef?

  3. Pingback: Vuurvliegjes « eddiefromohio

  4. Pingback: Vakantie « eddiefromohio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s