Seintje van de Sint

De postpiet van de Sint heeft een gouden enveloppe in de bus van Nina, Flore, Gitte, Aldo, Emma en Aiko gedropt. Sinterklaas laat weten dat zijn pieten druk in de weer zijn met het volstouwen van zijn stoomboot met kadootjes, speculaaskoeken, mandarijnen, warme chocomelk en zijn schimmel (het paard). Ergens begin december klopt hij op het deurtje van the orange house. Hij zal er een luidruchtige bende van peuters en kleuters ontdekken. Blijkbaar is de Sint een fan van Rubens, maar kindertekeningen vindt hij ook fijn.

Ik kijk ernaar uit. En ik niet alleen. Aiko peilt elke dag : “en dan komt de …”. Op het woord ‘Sinterklaas’ komt ze nog niet. De zwarte pieten kent ze wel al “met zwarte kaken, zwarte ogen en zwarte tenen”.

Sinterklaas bestaat opnieuw ! Het is fijn dat de goedheilig man tijd heeft om bij ons langs te komen. En vanaf volgend jaar viert Bas bewust mee, net als Riet (zusje van Gitte) en Eppo (broertje van Emma).

 

Advertenties

5 thoughts on “Seintje van de Sint

  1. Eerste bezoek van de Sint! Wat leuk dat hij er weer is. Misschien krijgen wij ook wel iets. De stiekeme hoop van de bijna dertigers…
    Dank je Sint voor de mooie gouden brief!

  2. Pingback: Bevlieging « eddiefromohio

  3. Pingback: Prospectie « eddiefromohio

  4. Pingback: The new tradition « eddiefromohio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s